Printing-On-Demand via het CB.

Bij printing-on-demand betalen uitgevers alleen de drukkosten van bestelde boeken. Dat kan een  paperback zijn of een hardcover. De levertijd is binnen 48 uur op werkdagen. Dat maakt geen verschil met de levertijd van boeken die bij het CB op voorraad liggen.Wij hebben veel ervaring opgebouwd met de printing on-demand-service van het CB, die goede kwaliteit levert tegen gunstige tarieven.

Het drukproces kan dus 1 op 1 verlopen, maar het is ook mogelijk exemplaren of voorraad te leggen of voor de eigen verkoop af te nemen. Bij eigen afname brengen dan alleen de drukkosten in rekening en de transportkosten. Als wij het formaat, het aantal pagina’s binnenwerk, waarvan hoeveel in kleur weten, kunnen we direct melden wat de drukkosten per exemplaar zijn. Vanaf plm. 350 exemplaren is het per exemplaar goedkoper om dan een externe drukker gebruik te maken, waarin wij een adviserende rol kunnen spelen.

Een proefboek is mogelijk tegen de productiekosten van het boek + de verzendkosten. Voor het proefboek kan al dan niet akkoord worden gegeven.

Levering proefboek binnen drie werkdagen
Levering vanaf 1 exemplaren binnen vijf werkdagen.

De aanlevering van de cover en van het binnenwerk dient te geschieden volgens de PDF-trimbox van het CB en de kosten zijn voor eigen rekening. ClusterEffect werkt samen met cover-ontwerpbureaus die u van dienst kunnen zijn.

Printing-on-demand vergt geen investering in de oplage bij een proces dat 1 op 1 verloopt. Ook het risico van herdrukken wordt daarmee beperkt.

 

BENT U AL AANGESLOTEN BIJ HET CB?
INFORMEER NAAR ONZE SPECIALE TARIEVEN EN VOORWAARDEN.

 


Disclaimer: We hebben ons ingespannen om auteursrechtvrij materiaal te gebruiken of anders van beelden en teksten auteursrechthebbenden te benaderen. Mocht u niettemin recht kunnen doen gelden op gebruikt materiaal, mail dit dan meteen aan Clustereffect.nl, zodat wij het materiaal meteen kunnen vervangen of verwijderen. Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © Copyright 2012 Clustereffect.nl, All Rights Reserved.